fbpx

Rooms25 Algemene Voorwaarden

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn tussen u en Rooms25 en zijn van toepassing op alle boekingen van hotelkamers en appartementen in ons eigendom, met uitsluiting van alle andere algemene voorwaarden. U stemt ermee in dat u te goeder trouw reserveringen maakt voor legitiem gebruik door u en uw uitgenodigde gasten en niet voor enig ander doel, inclusief maar niet beperkt tot doorverkoop, ongeoorloofde toewijzing of plaatsing op websites van derden, of het maken van speculatieve, valse of frauduleuze reserveringen of reserveringen in afwachting van de vraag. Deze algemene voorwaarden en alle boekingen die onder deze voorwaarden worden gemaakt, worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met Nederlands recht. Deze rechtskeuze laat de consumentenbescherming onverlet die wordt geboden door bepalingen waarvan niet bij overeenkomst kan worden afgeweken op grond van het recht dat bij gebreke van enige keuze van toepassing zou zijn geweest in het land waar u woont. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de exclusieve jurisdictie van de bevoegde rechter te Amsterdam, Nederland.

Tarieven en toeristenbelasting

De kamerprijs die is overeengekomen bij het maken van uw reservering, is van toepassing op uw boeking. Maaltijden, drankjes en andere extra’s zijn niet inbegrepen in de kamerprijs, tenzij anders is overeengekomen (indien geboekt inclusief ontbijt). De kamerprijzen zijn exclusief service en btw en moeten in lokale valuta worden betaald. Prijzen kunnen zonder verdere kennisgeving worden gewijzigd. De kamerprijs, het ontbijt en de toeristenbelasting dienen bij aankomst te worden betaald. Alle andere kosten dienen bij het uitchecken te worden betaald. Er wordt stadsbelasting geheven. De toeristenbelasting kan veranderen tussen het moment van boeking en het moment van uw verblijf in ons hotel. De toeristenbelasting in Amsterdam voor appartementen zoals de onze is 10% per kamer per nacht. Houd er rekening mee dat ons hotel geen contant geld heeft. Wij accepteren geen contant geld. Noteer altijd uw creditcardgegevens om de betaling te garanderen. Houd er rekening mee dat we verplicht zijn uw reservering te annuleren als we geen creditcard als garantie ontvangen.

Annulering, No Show & Wijzigingen

Individuele reserveringen tot 7 kamers.

Non-refundable reserveringen:
Dit tarief is de laagst beschikbare prijs. Er is een korting van 10 euro op ons fully flexibele rate. Volledige betaling is vereist op het moment van boeking en wordt niet terugbetaald.

Fully Flexibele reserveringen:
Dit tarief is het meest flexibele tarief dat we aanbieden.

Tot 2 nachten:
De reservering kan kosteloos worden geannuleerd tot 24 uur voor de gegarandeerde inchecktijd (14:00 uur). Annuleringen na dit tijdstip worden volledig in rekening gebracht voor de eerste nacht.

3 tot 4 nachten:
De reservering kan tot 48 uur voor de gegarandeerde inchecktijd (14:00 uur) kosteloos worden geannuleerd. Annuleringen na dit tijdstip worden volledig in rekening gebracht voor de eerste nacht.

5 tot 6 nachten:
De reservering kan tot 48 uur voor de gegarandeerde inchecktijd (14:00 uur) kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering na dit tijdstip worden de eerste 2 nachten volledig in rekening gebracht.

7 tot 12 nachten
De reservering kan tot 72 uur voor de gegarandeerde check-in tijd (14:00) kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering na dit tijdstip worden de eerste 2 nachten volledig in rekening gebracht.

13 nachten of langer.
De reservering kan tot 7 dagen voor de gegarandeerde check-in tijd (14:00 uur) kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering na dit tijdstip worden de eerste 3 nachten volledig in rekening gebracht.

Groepsreserveringen vanaf 8 kamers:

Tot 3 maanden voor aankomst: Annuleringen zijn kosteloos.

Tot 2 maanden voor aankomst: Annuleringen zijn mogelijk tegen een vergoeding van 50%.

Tot 1 maand voor aankomst: Annuleringen zijn mogelijk met een vergoeding van 100%.

Alle annuleringen en wijzigingen moeten schriftelijk per e-mail worden bevestigd.

No-Show

In geval van no-show, brengen we de eerste nacht van uw reservering in rekening wanneer u een boeking heeft gemaakt van minder dan 29 nachten. Heeft u een boeking gemaakt voor meer dan 29 nachten, dan blijft het bedrag van de eerste twee nachten in rekening. Om 12.00 uur wordt de zaal vrijgegeven. (middag) de volgende dag.

Veranderingen

Indien u uw reservering wilt wijzigen, kan noch de beschikbaarheid, noch het tarief bij uw boeking worden gegarandeerd. Om late annuleringskosten te voorkomen, adviseren wij u om uw reservering uiterlijk 72 uur voor de aankomstdatum te wijzigen.

Inchecktijd

Onze inchecktijd is vanaf 14.00 uur. Aan. Indien u een vroege aankomst wilt garanderen, adviseren wij u de nacht voor aankomst te reserveren. Houd er rekening mee dat dit onder voorbehoud van beschikbaarheid is.

Check-uit tijd

Onze uitchecktijd is tot 12.00 uur. (middag). Als u uw uitchecktijd wilt verlengen, neem dan een dag voor vertrek contact met ons op. Voor laat uitchecken geldt een toeslag. Mocht u na 18.00 uur willen uitchecken, dan brengen wij een extra nacht in rekening. Alle verlengingen van uw uitchecktijd zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Vroeg uitchecken

Mocht u eerder willen vertrekken dan bovengenoemde vertrekdatum, dan verzoeken wij u vriendelijk dit 3 dagen voor uw vertrek aan ons door te geven. Dit om eventuele late annuleringskosten te voorkomen.

Minderjarig

Als je minderjarig bent en je wordt niet vergezeld door iemand van 18 jaar of ouder, behoudt Rooms25 zich het recht voor om je uit het appartement te zetten.

Huisdieren

Huisdieren zijn meer dan welkom bij Kanteen25 (ons restaurant), maar niet toegestaan ​​in Rooms25.

Rookvrije kamers25

inclusief alle appartementen en restaurants zijn rookvrij. Wanneer er sporen van roken (of een geur van rook/wiet) worden aangetroffen in uw kamer of in de openbare ruimtes, behoudt de directie zich het recht voor om passende maatregelen te nemen. Het resultaat is een boete van € 150.

Parkeren

Rooms25 beschikt niet over eigen parkeergelegenheid. U kunt uw auto parkeren op straat (woonwijk) of in een openbare parkeergarage in de buurt. Let op: er zijn extra kosten aan verbonden en reserveren is niet mogelijk.

Betrouwbaarheid

De directie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van uw eigendommen in het hotel, appartementen of restaurants.

Verloren gevonden

Alle voorwerpen die in het hotel, de appartementen of de restaurants worden gevonden, worden geregistreerd en drie maanden bewaard.

Schade aan ons eigendom

Eventuele schade aan de kamers van het hotel of de appartementen, veroorzaakt door uw gezelschap tijdens het verblijf en ontbrekende items bij uw vertrek, worden in rekening gebracht op uw creditcard in het bestand

Onvoorziene omstandigheden

Rooms25 aanvaardt geen aansprakelijkheid en betaalt geen vergoeding voor het door ons niet leveren van de gecontracteerde diensten als gevolg van omstandigheden buiten onze macht: (natuur)ramp, brand, (oorlogs) en terrorisme, pendemie, stakingen, rellen, burgerlijke onlusten, overheidsvoorschriften, arbeidsconflicten, ongunstige weersomstandigheden of andere uitzonderlijke en catastrofale gebeurtenissen, omstandigheden of noodsituaties, die het onmogelijk of illegaal maken of voorkomen dat gasten in ons hotel of onze appartementen verblijven.

WIFI

Door het hele gebouw kunnen alle gasten genieten van onze gratis WIFI-diensten. Vraag onze collega’s om het wachtwoord en/of inloggegevens. Ons draadloze netwerk wordt geleverd zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet. We garanderen niet dat de toegang tot ons draadloze netwerk te allen tijde ononderbroken, tijdig, veilig of foutloos zal zijn of aan uw vereisten zal voldoen. Rooms25 is niet verantwoordelijk voor de veiligheid, integriteit, nauwkeurigheid of volledigheid van informatie die u verzendt of ontvangt tijdens het gebruik van onze WIFI. U mag ons WIFI-netwerk niet gebruiken voor enig onwettig of verboden doel.

Privacy

Tijdens uw verblijf verzamelt Rooms25 uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring en de toepasselijke wet- en regelgeving van de AVG. Gegevens die door derde boekingspartijen worden verzameld met behulp van cookies enz. tijdens het browsen op hun website, vallen buiten onze controle. We verwijzen hiervoor naar de privacyverklaring van het bureau waarmee u uw boeking heeft gemaakt. Voor meer informatie over uw privacy binnen Rooms25 verwijzen wij u naar ons Privacy Statement op onze website.

Fotografie en Video

Elke fotoshoot, audiovisuele opname, reproductie of weergave van afbeeldingen, inclusief de gebouwen en gebouwen van de hotels, appartementen of restaurants van de Kanteen25 of Rooms25, anders dan voor strikt privégebruik, is onderworpen aan onze voorafgaande goedkeuring. Wij helpen u graag met het verkrijgen van toestemming en bespreken de mogelijkheden. Neem dan contact op met de afdeling Marketing & PR van Kanteen25: marketing@kanteen25.nl

Rooms25 Fietsverhuur

1. Diefstal en verlies
1.1. Wanneer je de sleutel van de fiets kunt inleveren, wordt MHB-3171 in rekening gebracht: € 200 in plaats van MHB-3171: € 550 voor een verloren of gestolen fiets, of wanneer je fiets total loss is.
1.2. Wanneer u de sleutel van de fiets NIET kunt inleveren, wordt MHB-3171 in rekening gebracht: € 550 voor een verloren of gestolen fiets, of wanneer uw fiets total loss is.

2. Reparaties
2.1. U bent altijd gedekt voor alle basisreparaties. bijv. bel, remmen, ketting, kettingkast, versnellingen, handvatten, verlichting, bagageriemen, spatbord, pedalen, zadel, schroeven, standaard, stuur, banden.
2.2. U bent nooit gedekt voor de volgende reparaties:
2.2.1. Gebroken of ontbrekende sleutel = MHB-3171: €19.
2.2.2. Gebroken of ontbrekend slot; of een kapotte sleutel in het slot = MHB-3171: €35.
2.2.3. Wiel of voorvork moet vervangen worden = MHB-3171: €95.

3. Reparatie onderweg service
3.1. U bent gedekt voor alle reparaties aan de weg en/of het ophalen van de fiets [alleen als uw fiets niet meer berijdbaar is]. Vormen van compensatie: OV-kaartje om terug te keren naar het hotel, reparatiekosten bij een fietsenwinkel, reparatiekosten van MyHotelBike-monteurs.
3.2 Als uw fiets op een andere locatie dan het hotel moet worden opgehaald maar nog wel berijdbaar is, wordt € 75,- in rekening gebracht.

4. Verkeerd parkeren
4.1. Als lokale autoriteiten uw fiets verwijderen vanwege verkeerd parkeren, bent u nooit gedekt voor de boete, transportkosten en schade en wordt MHB-3171 in rekening gebracht: € 75 per fiets. Ons advies: parkeer je fiets niet midden op de weg of voetpaden, nabij tram- en treinstations of buiten de parkeerplaatsen op drukke plaatsen [zoals bekende pleinen].

5. Algemene regels
5.1. Indien u uw fiets na afloop van het huurcontract inlevert, wordt de huur van eventuele extra tijd/dagen in rekening gebracht volgens de tarief(en) van de verhuurlocatie/hotel.
5.2. U bent verplicht uw fiets in te leveren bij de verhuurlocatie/hotel.
5.3. U mag uw fiets niet uitlenen of verhuren aan andere Derden.
5.4. U dient uw fiets zorgvuldig te gebruiken.
5.5. U bent aansprakelijk voor alle kosten en gevolgen als gevolg van een overtreding van de verkeerswetgeving of andere wetgeving tijdens het gebruik van uw fiets.
5.6. Per fiets is maximaal één persoon toegestaan. Indien op een fiets een voorwieldrager en/of achterwieldrager aanwezig is, is het niet toegestaan ​​op de drager te zitten of te staan.
5.7. Zet uw fiets altijd op slot en bevestig deze aan een vast object wanneer u uw fiets onbeheerd achterlaat.
5.8. Controleer uw fiets altijd en meld eventuele reparaties/schades voordat u de fiets in gebruik neemt.

6. Betalingsbeveiliging
6.1. Bij betaling per creditcard machtigt u MyHotelBike en de verhuurlocatie/hotel om eventuele in deze voorwaarden genoemde betalingen te innen.

7. Privacy
7.1. Bij het huren van een fiets bij MyHotelBike worden de persoonsgegevens die je hebt gedeeld op het huurformulier [je naam] voor maximaal een jaar bewaard in onze database. Uw persoonsgegevens worden UITSLUITEND gebruikt voor de uitvoering van onze fietsverhuurservice en belastingdienst. Uw gegevens blijven bij ons [MyHotelBike en de verhuurlocatie], wij verkopen uw gegevens niet aan derden. Na een jaar worden uw persoonsgegevens geanonimiseerd.

8. Disclaimers
8.1. Persoonlijke eigendommen [zoals bagage] zijn nooit verzekerd. U bent zelf verantwoordelijk voor alle verzekeringen.
8.2. Het huren van een fiets is op eigen risico. MyHotelBike en/of de verhuurlocatie/hotel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele medische kosten, veroorzaakt door letsel tijdens uw fietsverhuur.
8.3. Het gebruik van kinderzitjes is altijd op eigen risico. Door MyHotelBike geleverde kinderzitjes mogen alleen worden gebruikt door kinderen van max. vijf (5) jaar oud, met een max. gewicht van 20KG.
8.4. MyHotelBike kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor verlies en/of schade die u lijdt tijdens het gebruik van uw fiets, ook niet veroorzaakt door derden.
8.5. Indien de nalatigheid van MyHotelBike door u wordt aangetoond, kunt u aanspraak maken op een bedrag dat gelijk is aan het maximale bedrag dat de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van MyHotelBike uitkeert.

9. Toepasselijk recht/rechtbank
9.1. Op de overeenkomsten, rechten en plichten vastgelegd in het huurcontract en deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
9.2. Alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met de huurovereenkomst zullen uitsluitend worden berecht door de bevoegde rechter te Amsterdam.