fbpx

Beleidsplan

Geregistreerde naam
Kanteen25 BV

Fiscaal nummer
KvK80589804

Adres
Kattenburgerstraat 5
Gebouw 025
1018 JA Amsterdam

Doel van activiteiten

Dit is een onderneming die de lokale gemeenschap een ruimte zal bieden voor samenwerken, gezelligheid en eten, gezonde maaltijden met gereduceerde prijzen voor studenten en gepensioneerden.

Binnen de Kanteen-gemeenschap zullen we een opleidingsschool genaamd Cooks25 oprichten om werklozen gratis vaardigheidstrainingen aan te bieden om hen te helpen om samen met de lokale gemeente betekenisvol te werken.

De doelstellingen van de Kanteen zijn het bevorderen van een vriendelijke, leer- en werkomgeving om ideeën en netwerken voor het algemeen welzijn te laten groeien.

De verwachte kosten zullen betrekking hebben op, renovatie, producten, dranken, facilitaire diensten, salarissen van werknemers en gecontracteerde diensten.

Bestuur Kanteen

Corinne Vigreux
Voorzitter

Jacqueline Higgin
Secretaris

Ajay Soni
Penningmeester

De bevoegdheid om Kanteen25 te vertegenwoordigen berust bij twee gezamenlijk handelende bestuurders.

Beloningsbeleid

Alle bestuursleden bieden hun tijd aan en ontvangen geen vergoeding. Alle bestuursleden hebben recht op vergoeding van redelijke kosten in overeenstemming met hun aanwezigheid op vergaderingen.

Medewerkers die voor Kanteen managen en werken, worden betaald volgens de lokale markttarieven en in overeenstemming met de wettelijke vereisten. Salarissen worden jaarlijks herzien.