Eat Our Heart Out: eten aan het IJ bij Kanteen25

Door Casper Boon op 19 oktober 2020 in Brunch

Dit artikel werd voor het eerst gepubliceerd op de Eat Our Heart Out blog.

Verborgen pareltje in Amsterdam Oost!

Het Marineterrein is sinds een jaar of 5 open voor iedereen. Het is zomers een druk bezochte plek. Mensen strijken er neer met een kleedje of neem een duik in het IJ. Wat veel mensen niet weten is dat er ook een paar verstopte adresjes zijn die je eigenlijk niet wilt missen.

Kanteen25 is daar een van. De zaak is mega ruim en licht ingericht met scheepse elementen. Ben je hier lekker aan het tafelen kijk je uit op het water en het bekende Science Museum NEMO. Kanteen25 is de plek om onderuitgezakt koffie te drinken in een gezellig hoekje, uitgebreid te brunchen met de familie of gezellig te dineren met vrienden en zo veel meer.

Kanteen25 restaurant

Op zondag schoven wij aan voor een jazz brunch: rise n’ dine! Elke zondag vindt er een brunch plaats van 11.30-16.00. Het menu kost 17,50. Wat krijg je? 2 gerechtjes naar keuze denk aan eggs Norwegian met de lekkerste hollandaise ooit, French Toast, labne met crostini’s en ga zo nog maar even door. Doordat de chefs van over de hele wereld komen proef je veel verrassende smaken en verschillende gerechtjes. Als je nog een gaatje hebt mag je het afsluiten met een toetje. De lekkerste home made Twix ooit gegeten, maar ook mega veel andere lekker zoetigheden. Verder vind je heel veel lekkere cocktails en sapjes op het brunch menu.

Kanteen25 brunch

Wist je dat Kanteen25 ook mega geschikt is met kindjes? Er is een fijne zithoek met boeken en puzzels en in de kelder zelfs een family & friends ruimte met biljart, tafelvoetbal en een sjoelbak. Ook zijn er kinderstoeltjes en genoeg gerechtjes die de kleintjes ook lekker vinden.

Kanteen25 speelhoek

Good to know.. Op zondag parkeer je gratis aan de Kattenburgerstraat. Maar woon je in de buurt, spring dan lekker op je fietsje. Even wandelen over het Marineterrein is sowieso tof! Zien we je binnenkort? Check voor de openingstijden of reserveringen Kanteen25. https://www.kanteen25.nl/