fbpx

Contact

Lights near bar

Hoe kunnen we je helpen?

Blader door onze veelgestelde vragen (FAQ’s) om te kijken of jouw vraag in de lijst staat. Als je nog steeds een vraag hebt, kun je ons een mail sturen door onderaan de pagina het contactformulier in te vullen.

Veelgestelde vragen

Bekijk onze kaart op de homepagina voor een routebeschrijving. We leggen 4 manieren uit om bij ons te komen: met de auto, met de fiets of te voet, met het openbaar vervoer of met de taxi.

Nee, Kanteen25 is een restaurant zonder contant geld. U kunt betalen met Ideal en bijna elke creditcard, inclusief American Express, Visa, Mastercard, etc …

Als je vragen hebt over welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij Kanteen25, aarzel dan niet om contact op te nemen via e-mail of telefoon.

Als je een parkeerkaart voor mensen met een handicap hebt, kun je voor de Kanteen25-ingang parkeren. Als je met de taxi komt, kun je voor de ingang worden afgezet.

Je kunt de ruimte bij Kanteen25 exclusief voor vergaderingen, diners of vrijwel elke andere gelegenheid huren. Stuur een mail naar info@kanteen25.nl.

Je kunt de ruimte bij Kanteen25 exclusief voor vergaderingen, diners of vrijwel elke andere gelegenheid huren. Stuur een mail naar info@kanteen25.nl.

Natuurlijk willen we zoveel mogelijk rekening houden met allergieën! Geef dit aan bij het reserveren van een tafel of stuur ons een mail naar info@kanteen25.nl.

CODAM-studenten en senioren krijgen korting op vertoon van hun identiteitskaart of een ander wettelijk document dat hun leeftijd kan bewijzen.

Om te controleren of jouw reservering is gelukt, kun je een mail sturen naar info@kanteen25.nl.

Nadat je met Formitable een tafel hebt geboekt, stuurt het systeem je een bevestigingsmail. Ga naar je bevestigingsmail en klik op de knop Wijzigen of Annuleren om jouw boeking aan te passen of te annuleren.

Ja, we zijn een voornamelijk plantaardig restaurant. Alle veganistische en vegetarische gerechten staan ​​passend aangegeven op onze menukaart. Als u ooit twijfelt, aarzel dan niet om een ​​van onze medewerkers om opheldering te vragen

Ja, wij zijn een hondvriendelijk restaurant! Houd je hond wel aan de lijn.

Ik heb nog steeds een vraag

Als je na het bladeren door onze veelgestelde vragen nog steeds een vraag hebt, kun je ons altijd een mail sturen of bellen. 

Emailadres (restaurant): info@kanteen25.nl
Emailadres (hotel): rooms@kanteen25.nl
Restaurant: 06 57 16 72 14
Hotel: ‎06 19 22 99 34

Kattenburgerstraat 5
Marineterrein, Gebouw 025
1018 JA Amsterdam

Door dit formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat we contact met je opnemen over dit specifieke verzoek. Lees meer over ons privacybeleid.