fbpx

Events

People at event

We hopen snel weer open zijn voor evenementen

De ruimte bij Kanteen25 is weer exclusief te huur. We blijven natuurlijk in lijn met de nieuwe maatregelen en dat betekent dat we een capaciteit van 50 mensen hebben en dat gasten voorlopig 1,5 meter afstand van elkaar moeten nemen. Kanteen25 heeft aparte ruimtes voor privé-evenementen zoals vergaderingen, diners of vrijwel elke andere gelegenheid. Of je nu een privé-vergadering of een groot bedrijfsevenement over de hele locatie wilt organiseren, wij leiden je graag rond en bespreken de opties.

De loungeruimte

De loungeruimte

We hebben een groot deel van ons restaurant veranderd in een speciale loungeruimte. Vanaf hier kun je privézaken bespreken terwijl je tegelijkertijd geniet van een drankje, een maaltijd en het prachtige uitzicht buiten vanaf ons terras met uitzicht op water en het NEMO Science Museum.

De bar

De bar

Onze nautisch-geïnspireerde bar en de dansvloer rondom de ingang zorgen voor een perfecte ruimte om na het werk op de donderdag- of vrijdagavond wat te drinken of zelfs een feestje te organiseren.

Het evenementpodium met projector

Het evenementpodium met projector

Als je tijdens het diner een presentatie wilt organiseren of als je een live-band nodig hebt, biedt ons evenementpodium met projector de perfecte oplossing. Voor jouw gemak hebben we ook een volledige privé-vergaderruimte met projector beschikbaar.

Boek nu je privé-evenement

Kanteen25 biedt voor elke gelegenheid een geweldige ruimte. Alles is mogelijk.