fbpx

Menu

Dinner at Kanteen25
Gestoofde aubergine

Eten en drinken

Al ons eten is dagelijks vers bereid op locatie; van ons pizzadeeg tot aan de heerlijke gebakjes. Eén van onze grote drijfveren is het beperken van voedselverspilling, dit doen we onder meer door eten te redden en alles van onze ingrediënten te gebruiken. Alle ingrediënten zijn zo lokaal mogelijk geselecteerd, tenzij anders aangegeven.

Laat het ons weten als je een voedselallergie of speciale dieetwensen hebt en we zullen ons uiterste best doen om hieraan tegemoet te komen.

Live band optreden

Zondagsbrunch met Jazz: Uit de Veren en Dineren

Geïnspireerd door steden als Londen en Berlijn, laten we je graag kennismaken met onze zondagsbrunch. Kom tijd doorbrengen met je gezin; bijpraten met je geliefden. Laat je kinderen spelen in de vele hoekjes, of trakteer jezelf en je vrienden op cocktails en heerlijk eten op een perfecte luie namiddag. Ons brunchmenu is veelzijdig en laat jou beslissen hoe je jouw smaakpapillen gaat prikkelen: zoet of hartig. En wat is een betere manier om van de mini-werkvakantie te genieten dan met wat live jazz dat afspeelt in de achtergrond… Moeten we nog meer zeggen?

Boek een tafel
September pizza

Afhalen

We hebben nu onze eigen afhaalservice! Dit betekent dat jij het lekkere eten van onze chefs online kunt bestellen en het vervolgens in een handomdraai op locatie bij ons restaurant kunt ophalen. Je kunt ook drankjes zoals verse koffie afhalen om je dag te starten of een fris biertje voor ontspanning na een lange dag.

Bestel nu eten