Kanteen25 Restaurant

Voed je dromen

We hebben een passie voor eten en drinken en we weigeren in te leveren op kwaliteit en creativiteit. We zijn toegewijd aan het maken van een positieve impact. We stellen anderen in staat om hetzelfde te doen. We houden van mensen en we willen graag luisteren, leren en proeven wat ze op tafel zetten. We werken samen om onze visie te kunnen realiseren. We werken hard, we doen goed en we serveren goed eten. We veranderen de spelregels van de horeca, voorgoed.

Ons verhaal
Diner bij Kanteen25

Eten met een verhaal

Wij omarmen alle culturen in onze keuken en gebruiken het als inspiratie om onze menukeuzes te voeden. Onze internationale chefs vertellen elk hun unieke verhaal door het eten dat ze maken. Wij baseren al onze beslissingen op drie centrale pijlers:  lokaliteit, duurzaamheid, en sociale impact. Zo heeft elk ingrediënt in ons seizoensgebonden menu ook zijn eigen verhaal. 

Bekijk het menu
Terras ingang Kanteen25

Open voor brunch, lunch, diner en drankjes

Maandag – zondag                     11.00 – 23.00 (de keuken sluit om 22.00)

Wij zijn een afhaalservice gestart! Je kunt nu jouw favoriete pizza, salade of sandwich (en nog meer) online bestellen en in een handomdraai bij ons restaurant afhalen. Als je je eten wilt laten bezorgen, plaats dan je bestelling bij Thuisbezorgd.

Bestel nu eten

Routeaanwijzingen naar Kanteen25

Hoe kom je hier naartoe?

Met de auto
Icon map taxi
Met de fiets of te voet
Icon map bike
Met het openbaar vervoer
Icon map public
Met de taxi
Icon map car

Je kunt je auto bij Parkeergarage IJ-oever Centrum (Vriesseveem 9) parkeren. Reserveer vooraf je parkeerplaats al vanaf € 9,- voor de hele avond met Dinner Parking (18.00 tot 1.00 uur).

Loop de Piet Heinkade op en sla bij de Blauwhoedenveem linksaf. Blijf rechtdoor lopen tot je bij Muziekgebouw Bimhuis aankomt, steek dan de Piet Heinkade over om bij de tramhalte Muziekgebouw Bimhuis te komen (lijn 26).

Neem naast de halte de trap of de lift om naar beneden te gaan. Vanaf hier loop je dan direct naar de Commandantsbrug, waarna je het Marineterrein oploopt. Loop langs de Scheepskameel om bij Kanteen25 te komen.

Let op: auto’s met een parkeerkaart voor gehandicapten en/of mensen die slecht ter been zijn, kunnen voor de ingang van Kanteen25 parkeren (geef dit wel bij het reserveren van een tafel aan of stuur een mail naar info@kanteen25.nl).
Gebruik geen Google Maps.

Met de fiets
Fiets vanaf Amsterdam Centraal over de Piet Heinkade tot de halte Kattenburgerstraat (lijn 26). Sla rechtsaf om door de tunnel te gaan en sla dan bij de Dijksgracht linksaf. Blijf rechtdoor fietsen totdat je de Commandantsbrug bereikt. Steek dan over om het Marineterrein op te gaan. Fiets langs de Scheepskameel om bij Kanteen25 te komen.

Te voet
Loop vanaf Amsterdam Centraal de Piet Heinkade op tot aan de IJ-tunnel. Loop door tot aan de Dijksgracht en sla dan rechtsaf. Blijf rechtdoor lopen totdat je de Commandantsbrug bereikt. Steek dan over om het Marineterrein op te lopen. Loop langs de Scheepskameel om bij Kanteen25 te komen.

Je kunt ook vanaf de Kattenburgerstraat 5 de hoofdingang nemen om het Marineterrein op te lopen en de borden volgen om bij Kanteen25 te komen.

Je kunt zelf beslissen welke route voor jou het meest geschikt is.
Gebruik geen Google Maps.

Tram 26
Tram 26 staat tijdelijk (tot augustus 2020) achter het CS (IJzijde). Loop naar de achterkant van Amsterdam Centraal, neem tram 26 en stap uit bij de halte Kattenburgerstraat. Sla rechtsaf om de tunnel door te gaan en de Mariniersbrug over te steken. Blijf rechtdoor lopen totdat je de ingang van het Marineterrein bereikt.

Bus 22
Loop naar de achterkant van het CS (IJzijde) om de bushaltes te vinden. Neem bus 22 en stap uit bij het Kattenburgerplein. Blijf rechtdoor lopen totdat je de kruising bereikt en sla dan rechtsaf. Blijf rechtdoor lopen totdat je aan je linkerhand de ingang van het Marineterrein bereikt.

Bus 48
Loop naar de achterkant van het CS (IJzijde) om de bushaltes te vinden. Neem bus 48 en stap uit bij de Kattenburgerstraat. Sla rechtsaf om de ingang van het Marineterrein te bereiken.

Je kunt zelf beslissen welke route voor jou het meest geschikt is.
Gebruik geen Google Maps.

Vraag allereerst de taxichauffeur om vanaf de hoofdingang aan de Kattenburgerstraat 5 het Marineterrein op te rijden. Vraag daarna aan de taxichauffeur om naar de portier te rijden en aan te bellen. Vervolgens kan de taxichauffeur je voor de ingang van Kanteen25 (Gebouw 025) afzetten.

Gebruik geen Google Maps.

Hoofdchef en bediening

Goed eten en een betere toekomst

Onze keuken is de thuisbasis van Cooks25: een trainingsprogramma voor statushouders die de ambitie delen om hun vaardigheden op het gebied van de horeca te ontwikkelen.

Meer over Cooks25

Volg ons @kanteen25