fbpx

Rooms25

Tt2 3637

Welkom bij je nieuwe Short Stay verblijf!

Welkom bij Rooms25: ons Amstedam korte verblijf hotel in gebouw 025, boven ons restaurant op het Marineterrein. Gasten kunnen maximaal 180 dagen bij ons verblijven. Laten we genieten van goed eten, goed slapen, goed gezelschap, een goed uitzicht en samen goede herinneringen maken.

De korte verblijf eenpersoonskamer

SUPERIEURE KAMER | 20-22M2

Deze ruime kamers zijn allen uitgerust met een kleine koelkast, magnetron, bureau en comfortabel tweepersoonsbed. Alle Superior kamers hebben een privé badkamer met toilet en douche, daarnaast is er toegang tot een gedeelde keuken en daarom ideaal voor een langer verblijf. De Superior Rooms worden een keer per week schoongemaakt.

Boek nu je kamer
De korte verblijf tweepersoonskamer

DESIGN ROOM | 20-22M2

Deze ruime kamers zijn 20-22m2, allemaal met hun eigen karakter, ontworpen in alle comfort. Met een uniek thema van een luxe indistueele stijl met street art tot Casablanca mosaics of North Indian-inspired décor. Allen uitgerust met een kleine koelkast, waterkoker, een ruim bureau, fauteuil en een comfortabel tweepersoonsbed. Alle design suites kamers hebben een privé badkamer met toilet en regendouche.

Boek nu je kamer
korte verblijf waterkant kamer

DESIGN SUITE | 22-25M2

Deze extra ruime kamers zijn 22-25m2, zijn ontworpen in een luxe industruele look met met alle voorzieningen voor comfort. Allen uitgerust met een kleine koelkast, waterkoker, een ruim bureau, fauteuil en een comfortabel tweepersoonsbed. Alle design suites kamers hebben een privé badkamer met toilet en regendouche.

Boek nu je kamer
Korte verblijf appartement

APPARTEMENTEN | 40-54m2

De appartementen van Rooms25 zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een volledig functionerend appartement met een slaapkamer, badkamer en een woonkeuken. Je kunt je vrienden of familie uitnodigen voor het avond eten, gedurende de dag werken aan de tafel of gewoon genieten van de ruimte. De keuken is uitgerust met een fornuis, magnetron, koelkastje, koffiesetapparaat, waterkoker en al het keukengerei wat je nodig hebt. De appartementen worden één keer per week schoon gemaakt, we vervangen dan meteen je handdoeken en bedlinnen.

Boek nu je appartement
Boek nu je kamer

Rooms25 biedt geweldige tijdelijke huisvesting voor bezoekers van Marineterrein Amsterdam.