fbpx

Rooms25

Tt2 3637

Welkom bij je nieuwe verblijf!

Welkom bij Rooms25: ons hotel in gebouw 025, boven ons restaurant op het Marineterrein. Gasten kunnen maximaal 180 dagen bij ons verblijven. Laten we genieten van goed eten, goed slapen, goed gezelschap, een goed uitzicht en samen goede herinneringen maken.

De eenpersoonskamer

Standaard Kamer

De Rooms25 standaard kamers bevinden zich boven Kanteen25, op het Marineterrein. Amsterdam centrum en het centraal station zijn beide te bereiken met een korte wandeling van 10-15 minuten. Deze ruime kamers zijn allen uitgerust met een kleine koelkast, magnetron, bureau en comfortabel tweepersoonsbed. Alle standaard kamers hebben een privé badkamer met toilet en douche, daarnaast is er toegang tot een gedeelde keuken.

Boek nu je kamer
De tweepersoonskamer

Superior Kamer

De Rooms25 superior kamers bevinden zich boven Kanteen25, op het Marineterrein. Amsterdam centrum en het centraal station zijn beide te bereiken met een korte wandeling van 10-15 minuten. Deze extra ruime kamers zijn 25m2 en allen uitgerust met een kleine koelkast, magnetron, een ruim bureau, verstelbare fauteuil en een comfortabel tweepersoonsbed. Alle superior kamers hebben een privé badkamer met toilet en douche, daarnaast is er toegang tot een gedeelde keuken.

Boek nu je kamer
Tt2 3717

Appartementen

De appartementen van Rooms25 zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een volledig functionerend appartement met een slaapkamer en een woonkeuken. Je kunt je vrienden of familie uitnodigen voor het avond eten, gedurende de dag werken aan de tafel of gewoon genieten van de ruimte. De keuken is uitgerust met een fornuis, magnetron, minibar, koffieapparaat, waterkoker en al het keukengerei wat je nodig hebt. De appartementen worden één keer per week schoon gemaakt, we vervangen dan meteen je handdoeken en bedlinnen.

Boek nu je appartement
Boek nu je kamer

Rooms25 biedt geweldige tijdelijke huisvesting voor bezoekers van Marineterrein Amsterdam.